Αν λατρεύεις τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές πιθανότατα το ζεις ήδη… Είναι το προνόμιο να βλέπεις αυτό που θες, τη στιγμή που το θες, να το σταματήσεις και να το συνεχίσεις από εκεί που το άφησες, στην ίδια ή κάποια άλλη συσκευή, έχοντας άμεση πρόσβαση σε πρακτικά ανεξάντλητους καταλόγους περιεχομένου. Αυτό που κάνει τις video on demand υπηρεσίες να κερδίζουν όλο και πιο γρήγορα έδαφος έναντι των παραδοσιακών τηλεοπτικών μεταδόσεων.

Και καθώς απολαμβάνεις πλούσιο περιεχόμενο μέσω του iTunes (σε αρκετές περιπτώσεις και με ελληνικούς υπότιτλους) σε όλες τις iOS συσκευές, τους Mac και το Apple TV, μια νέα για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά αρκετά δημοφιλής σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου, υπηρεσία ήρθε να προστεθεί στις επιλογές σου: Το Netflix.

Με το νέο Apple TV και το tvOS το μόνο που χρειάζεται είναι κατεβάσεις το σχετικό app. Όπως μπορείς να κάνεις και στις iOS συσκευές. Έναντι μηνιαίας συνδρομής, το Netflix σου δίνει πρόσβαση σε έναν τεράστιο κατάλογο με σήριαλ, ταινίες και ντοκιμαντέρ. Το περιβάλλον χρήσης είναι εύχρηστο, εύκολα κατανοητό και ενιαίο, είτε συνδέεσαι από το Apple TV, το iPad, το iPhone ή το iPod touch, είτε μέσω web και Safari στον Mac.

Η μαραθώνια παρακολούθηση, δηλαδή το να βλέπεις συνεχόμενα πολλά επεισόδια μίας σειράς, είναι ένα από τα αγαπημένα «σπορ» όσων παθιάζονται με το Netflix. Η δημιουργία διαφορετικών προφίλ προσφέρει επίσης εξαιρετικά στοχευμένες προτάσεις με βάσει τις προτιμήσεις του καθενός μέσα σε ένα σπίτι.

Και βέβαια μέσω του νέου Apple TV συνδυάζεις την ευκολία χρήσης του οικοσυστήματος της Apple με την πρακτικότητα του Netflix, σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου.