Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS η 1η Δεκεμβρίου και η Apple μέσω της πρωτοβουλίας RED συνεχίζει να στηρίζει την παγκόσμια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της νόσου.

Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια έχουν διατεθεί στον αγώνα ενημέρωσης και την παροχή ιατροφαρμακευτικής φροντίδας σε ασθενείς, από την πώληση RED προϊόντων της Apple και άλλες της ενέργειες. 

Στη διάρκεια της πολυετούς συνεργασίας της με τον οργανισμό, η Apple έχει μεταξύ άλλων κυκλοφορήσει μια σειρά από συσκευές και άλλα RED προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδικών εκδόσεων των iPod nano, iPod shuffle και iPod touch, του Sport Band για το Apple Watch, των ακουστικών Beats Solo 2, διαφόρων iPad Smart Cover και θηκών για iPhone. Φέτος κυκλοφόρησε ειδική έκδοση της δερμάτινης θήκης για το iPhone 6s.

Παράλληλα, μέσω του App Store και σε συνεργασία με τη Supercell, δημιουργό του δημοφιλούς Clash of Clans, είναι διαθέσιμα μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου ειδικά RED πακέτα με έξτρα περιεχόμενο για μια σειρά από παιχνίδια. Τα έσοδα από τις In-App πωλήσεις αυτών των πακέτων διατίθενται εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση της πρωτοβουλίας RED.