Αν θες να βιώσεις το πώς προσεγγίζει την εμπειρία του Virtual Reality (VR) η Apple, δεν έχεις παρά να δεις το νέο βίντεο κλιπ των U2. Ο Bono και η παρέα του συμμετείχαν σε ακόμα μια πρωτοποριακή παραγωγή για λογαριασμό του Apple Music, δίνοντας νέα διάσταση στην έννοια της δημιουργίας VR περιεχομένου.

Δεν θα χρειαστείς ειδικό εξοπλισμό, γυαλιά ή κάτι άλλο, παρά μόνο την iOS συσκευή σου και μια εφαρμογή. Η παραγωγή του βίντεο κλιπ για το τραγούδι Song for Someone έγινε σε συνεργασία με τη Vrse. Κατεβάζοντας την ομώνυμη εφαρμογή εδώ μπορείς να απολαύσεις τη ροκ μπαλάντα με έναν μοναδικό τρόπο.

Ξεκινώντας βρίσκεσαι καθισμένος ανάμεσα στα μέλη της ιρλανδέζικης μπάντας, σε ένα άδειο γήπεδο στο Τορόντο του Καναδά. Καθώς η μουσική αρχίζει να παίζει, τα μέλη των U2 φωτίζονται και εσύ μπορείς να τους δεις και να τους ακούσεις περιστρέφοντας την iOS συσκευή σου, όπως ακριβώς θα έκανες αν τους είχες πραγματικά γύρω σου. Στη συνέχεια στο σκηνικό προστίθενται και fans των U2 από όλο τον κόσμο, οι οποίοι τραγουδούν στον σκοπό του Song for Someone.

Η εμπειρία είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή αν φοράς ακουστικά και νιώθεις τον ήχο να περιστρέφεται, αναλόγως με το που κοιτάς. Ακόμα, έχεις την επιλογή να δεις το βίντεο κλιπ μέσω streaming, δηλαδή on line, ή να το κατεβάσεις στη συσκευή σου, για να το έχεις ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο.

Σε κάθε περίπτωση, η εμπειρία θα σε καθηλώσει!