Δοκίµασε να ακούσεις την αγαπηµένη σου µουσική µε τα in-ear ακουστικά Beats by Dr. Dre και θα ανακαλύψεις ότι, παρά το µικρό τους µέγεθος, είναι σε θέση να αποδώσουν πολύ καλό ήχο που δεν υστερεί σε τίποτα από εκείνο των µεγαλύτερων headphones! Όλα είναι ικανά να σου προσφέρουν µια µοναδική και άκρως απολαυστική εµπειρία ακρόασης.

Όλα εφαρµόζουν τέλεια στα αυτιά σου ώστε να µπορείς να τα φοράς αδιάκοπα µε άνεση, αλλά και να αποµονώνονται αποτελεσµατικά οι εξωτερικοί θόρυβοι. Και όλα θα σου επιτρέψουν µε πολύ εύκολο τρόπο να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της µουσικής σου, αλλά και να µην χάνεις καµία κλήση όταν τα φοράς, αφού συνοδεύονται από χειριστήριο µε ενσωµατωµένο µικρόφωνο! Τί περιµένεις λοιπόν; Γνώρισε τα earphones της Beats -που όπως και όλα τα υπόλοιπα Beats προϊόντα προστέθηκαν πρόσφατα στην οικογένεια της Apple- και κάνε δικά σου εκείνα που ταιριάζουν στις ξεχωριστές σου ιδιαιτερότητες!

urBeats

Έφθασε η στιγµή να αναβαθµίσεις τον ήχο σου µε τα in-ear ακουστικά urBeats! Φόρεσέ τα στα αυτιά σου, «πάτησε» το play και απόλαυσε, καλύτερα από ποτέ, την αγαπηµένη σου µουσική. Όταν αναπόφευκτα µια εισερχόµενη κλήση διακόψει την ακρόαση της, τότε δεν έχεις παρά να εκµεταλλευθείς το ενσωµατωµένο χειριστήριο και το µικρόφωνο, ώστε να την αποδεχθείς και να επικοινωνήσεις. Δε χρειάζεται λοιπόν να βγάλεις τα ακουστικά από τα αυτιά σου, παρά µόνο όταν εσύ το επιθυµείς. Εξάλλου, είναι τόσο άνετα που δεν πρόκειται ποτέ να σε κουράσουν, ενώ συνοδεύονται από τέσσερα ζεύγη εναλλασσόµενων επενδύσεων για τα άκρα των ακουστικών, ώστε να επιλέξεις εκείνες που εφαρµόζουν καλύτερα στα δικά σου αυτιά. Η σωστή εφαρµογή τους άλλωστε εξασφαλίζει την ακόµη πιο αποτελεσµατική αποµόνωση των εξωτερικών θορύβων, τη βελτιωµένη απόκριση των µπάσων, την καλύτερη τονική ισορροπία, καθώς επίσης και το σταθερό τους κράτηµα στη σωστή θέση. Αν και προσφέρονται σε δελεαστική τιµή, τα urBeats έχουν όλα τα γνώριµα προτερήµατα των Beats ακουστικών και είναι σε θέση να αποδώσουν έναν καθαρό ήχο µε απολαυστικά µπάσα, χωρίς παραµορφώσεις. Σε αυτό άλλωστε συµβάλλει και η προσεγµένη κατασκευή τους: το καθένα από τα δύο ηχεία των urBeats έχει τοποθετηθεί µε µηχανική ακρίβεια σε ένα ενιαίο µεταλλικό περίβληµα, ώστε να µη δηµιουργούνται ανεπιθύµητες δονήσεις κατά την αναπαραγωγή, οι οποίες θα ήταν ικανές να αλλοιώσουν την εµπειρία της ακρόασης. Η χρήση µεταλλικών υλικών όµως έχει και ένα ακόµη «παράπλευρο» προτέρηµα, που δεν είναι άλλο από την εξαιρετική τους ανθεκτικότητα. Ανεξάρτητα από το αν τα φροντίζεις ευλαβικά ή αν τα κακοµεταχειρίζεσαι, τα ηχεία των urBeats δεν πρόκειται να «σπάσουν» ή να ραγίσουν. Το πως θα τα µεταφέρεις λοιπόν όταν δεν τα χρησιµοποιείς, είναι δική σου υπόθεση: µπορείς να τα τοποθετήσεις προσεκτικά στη µαλακή θήκη τους ή να τα «ρίξεις» µέσα στην τσάντα σου, χωρίς να ανησυχήσεις για το αν θα «επιβιώσουν». Και ακόµη και αν καταλήξεις τελικά να τα «στριµώξεις» στην τσέπη σου, το καλώδιο των urBeats -µήκους 1,2 µέτρων- δε θα γίνει «κουβάρι»: όπως και τα καλώδια όλων των Beats ακουστικών, έτσι και αυτό έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι τόσο ευέλικτο και τόσο εύκαµπτο όσο πρέπει, ώστε να µη «µπερδεύεται». Θα τα βρεις στα καταστήµατα σε προσιτή τιµή και σε 7 διαφορετικά χρώµατα, ανάµεσα στα οποία και εκείνα που ταιριάζουν απόλυτα µε τη δική σου iOS συσκευή: λευκό, χρυσαφί, διαστηµικό γκρι και ροζ-χρυσαφί.

Beats Tour2

Τα Beats Tour2 έχουν σχεδιαστεί ώστε να σε συντροφεύουν σε κάθε σου βήµα… όσο αργό ή γρήγορο και αν είναι. Παρέχοντας εξαιρετική ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα είναι ιδανικά για να σε ακολουθήσουν παντού, ανεξάρτητα από το αν κάθεσαι αναπαυτικά στην πολυθρόνα του σαλονιού σου ή αν προπονείσαι για τον επόµενό σου µαραθώνιο. Πέρα από τα αδιάβροχα χαρακτηριστικά τους, ένα από τα πιο σηµαντικά προτερήµατα των Beats Tour2 είναι πως έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη η χρήση τους, ακόµη κι αν αυτή έχει πολύ µεγάλη διάρκεια. Ζυγίζουν µόλις 20 γραµµάρια και έτσι δεν κουράζουν, ενώ συνοδεύονται από συνολικά επτά ζεύγη εναλλασσόµενων επενδύσεων για τα άκρα των ακουστικών (4 ear tips και 3 secure-fit wingtips διαφορετικών µεγεθών) ώστε να χρησιµοποιήσεις εκείνες που εφαρµόζουν τέλεια στα αυτιά σου. Για να ελέγξεις την αναπαραγωγή της µουσικής και να µεταβείς στο επόµενο ή το προηγούµενο track, να κάνεις fast forward και rewind ή ακόµη και να αυξοµειώσεις την ένταση του ήχου, δεν έχεις παρά να χρησιµοποιήσεις το χειριστήριο που ενσωµατώνεται στο καλώδιο των ακουστικών. Εκεί βρίσκεται και το µικρόφωνο, που θα σου επιτρέψει να πραγµατοποιήσεις τηλεφωνικές ή FaceTime κλήσεις, χωρίς να αφαιρέσεις τα ακουστικά από τα αυτιά σου, αλλά και χωρίς φυσικά να χρειαστεί να κρατήσεις µε τα χέρια σου το iPhone, το iPod touch ή το iPad. Όταν ολοκληρωθεί η κλήση θα µπορέσεις να συνεχίσεις να απολαµβάνεις την αγαπηµένη σου µουσική, που τα in-ear ακουστικά της Beats είναι ικανά να αποδώσουν µε την αναµενόµενη καθαρότητα στα πρίµα και την απόλυτα ικανοποιητική ένταση στα µπάσα. Τα Beats Tour2 είναι διαθέσιµα σε 5 συνδυασµούς χρωµάτων, εκ των οποίων οι τρεις ανήκουν στην τολµηρή συλλογή Active Collection και ξεχωρίζουν µε τις αντισυµβατικές αντιθέσεις τους: Shock Yellow, Siren Red και Flash Blue. Στη συσκευασία, εκτός από τα ακουστικά µε τα επτά εναλλασσόµενα καλύµµατα και το RemoteTalk καλώδιο, θα βρεις επίσης και µία σκληρή θήκη που προστατεύει αποτελεσµατικά τα ακουστικά κατά τη µεταφορά τους όποτε δεν τα χρησιµοποιείς.

Beats Powerbeats2

Σχεδιασµένα ώστε να αψηφούν το κατεστηµένο και να παραδίδουν άριστο ήχο ακόµη και κατά τη διάρκεια κάθε έντονης σωµατικής δραστηριότητας, τα Beats Powerbeats2 δεν αποτελούν τυχαία την πρώτη επιλογή κάθε επαγγελµατία αθλητή. Το καθένα από τα δύο ηχεία των ακουστικών έχει ένα ειδικό προσαρµόσιµο clip από µαλακό και εύκαµπτο υλικό, το οποίο τοποθετείται γύρω από κάθε αυτί. Σκοπός του είναι να κρατήσει ακλόνητα τα ακουστικά στη θέση τους, ώστε καµία εντατική άσκηση να µην είναι ικανή να σε σταµατήσει από το να απολαµβάνεις την αγαπηµένη σου µουσική. Σε αυτό θα συµβάλλουν επίσης και οι τέσσερις συνολικά εναλλασσόµενες επενδύσεις για τα άκρα των ακουστικών, αφού µία από αυτές είναι βέβαιο ότι θα εφαρµόζει τέλεια στα δικά σου αυτιά. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος για να µην απολαµβάνεις τη µουσική σου όταν γυµνάζεσαι, όταν προπονείσαι ή όταν απλά «τρέχεις» για να διεκπεραιώσεις τις καθηµερινές σου υποχρεώσεις. Και µην ανησυχείς: όταν αναπόφευκτα ιδρώσεις, τα Beats Powerbeats2 δε θα «κινδυνέψουν», αφού οι προδιαγραφές IPX4 πιστοποιούν την εξαιρετική τους ανθεκτικότητα τόσο στο νερό, όσο και στην υγρασία. Επιπρόσθετα, η ειδική επίστρωση του χειριστηρίου RemoteTalk εξασφαλίζει ότι τα δάχτυλά σου, ακόµη και αν είναι ιδρωµένα, δε θα γλιστρούν κάθε φορά που επιχειρείς να αυξοµειώσεις την ένταση του ήχου, να αλλάξεις track ή να πραγµατοποιήσεις µια τηλεφωνική κλήση. Το εµπρόσθιο περίβληµα των ακουστικών είναι µεταλλικό, γεγονός το οποίο θα εξασφαλίσει την αντοχή τους τόσο στις «συνήθεις» κακουχίες της καθηµερινότητας, όσο και σε κάθε ταλαιπωρία που τυχόν θα τα υποβάλλεις όταν γυµνάζεσαι. Τα Beats Powerbeats2 θα τα βρεις στα καταστήµατα σε 4 διαφορετικά χρώµατα (µαύρο, κόκκινο, λευκό και µπλε). Εσύ, δεν έχεις παρά να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και, αφού τοποθετήσεις τα εναλλασσόµενα καλύµµατα που εφαρµόζουν τέλεια στα αυτιά σου, να ξεκινήσεις να ακούς την αγαπηµένη σου µουσική. Ευθύς αµέσως θα διαπιστώσεις ότι τα PowerBeats2 έχουν και ένα ακόµη προτέρηµα: τα ηχεία τους έχουν δύο οδηγούς, ώστε να αποδίδουν ακόµη καθαρότερα κάθε συχνότητα και να σου προσφέρουν το συναρπαστικό και απολαυστικό ήχο που είναι ικανά να προσφέρουν µόνο τα Beats ακουστικά, οποιαδήποτε στιγµή της ηµέρας - ακόµη και όταν γυµνάζεσαι!

Beats Powerbeats2 Wireless

Σε όλα τα προτερήµατα των Beats Powerbeats2 προστίθεται και ένα ακόµη: η απόλυτη ελευθερία χρήσης τους χωρίς τα «τυραννικά» δεσµά των καλωδίων. Τα Powerbeats2 Wireless θα σου επιτρέψουν να κάνεις ακόµη περισσότερα, αφού δε θα περιορίσουν µε κανέναν τρόπο τις κινήσεις του σώµατός σου. Θα µπορέσεις ακόµη και να αποµακρυνθείς έως και 10 µέτρα από την iOS συσκευή σου, ώστε να επικεντρωθείς πλήρως στην άσκησή σου. Μη διστάσεις λοιπόν να αφήσεις το iPhone, το iPad ή το iPod στο πάγκο του γηπέδου ή το ερµαρίου του γυµναστηρίου, αφού θα έχεις τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις τη σκληρή σου προπόνηση χωρίς ποτέ να σταµατήσεις να ακούς την αγαπηµένη σου µουσική: αυτή ακριβώς που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα και σε «ενδυναµώνει» για να πετύχεις τον κάθε σου στόχο! Φυσικά, δε θα πρέπει να ανησυχείς για την αυτονοµία τους: η µπαταρία που ενσωµατώνουν είναι ικανή να προσφέρει έως και 6 ώρες αδιάκοπης χρήσης - χρόνος που είναι σίγουρα µεγαλύτερος από τη διάρκεια κάθε άσκησής σου κατά τη διάρκεια µιας ηµέρας. Αν όµως πιστεύεις ότι αυτός δε σου αρκεί δεν έχεις παρά να κάνεις ένα πολύ µικρό διάλειµµα: µετά από µόλις 15 λεπτά φόρτισης, η µπαταρία των Powerbeats2 Wireless είναι ικανή να προσφέρει µία ακόµη ώρα non-stop ήχου. Σε κάθε περίπτωση, ένα µικροσκοπικό LED που βρίσκεται στο ένα από τα δύο ηχεία των ακουστικών θα σε ενηµερώσει άµεσα για την κατάσταση της µπαταρίας. Με λευκό χρώµα, υποδεικνύει ότι όλα λειτουργούν φυσιολογικά, ενώ µε κόκκινο πως είναι απαραίτητη η φόρτιση, η οποία γίνεται πολύ εύκολα µε ένα κοινό καλώδιο Micro-USB. Αυτό, όπως επίσης και 4 ζεύγη εναλλασσόµενων καλυµµάτων για τα άκρα των ακουστικών, ένα εγχειρίδιο χρήσης, αλλά και µία σκληρή θήκη µεταφοράς, περιλαµβάνονται στη συσκευασία. Όπως και τα ενσύρµατα Powerbeats2, τα ασύρµατα διαθέτουν ειδικό κλιπ που τοποθετείται γύρω από το αυτί και τα συγκρατεί µε ασφάλεια στη θέση τους, όπως επίσης και ηχεία δύο οδηγών για απολαυστικό, premium, ήχο. Τα Powerbeats2 Wireless πληρούν τις προδιαγραφές IPX4, γεγονός το οποίο πιστοποιεί την αντοχή τους στο νερό και την υγρασία του ιδρώτα. Στα καταστήµατα θα τα βρεις σε 11 συνολικά χρωµατικούς συνδυασµούς.