Κάποιοι θα στο ξεφουρνίσουν με την πρώτη, άλλοι θα το γράψουν στη λίστα του Άι Βασίλη με την ελπίδα να διαβαστεί από αυτόν που πρέπει. Μερικοί το έχουν από καιρό στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Ορισμένοι θα το κάνουν δώρο στον εαυτό τους και αρκετοί άλλοι θα το αφήσουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο για κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο. Το μάλλον βέβαιο είναι ότι όλοι το θέλουν, το έχουν πρώτη επιλογή ως το πιο επιθυμητό χριστουγεννιάτικο δώρο. 

Για τους τεχνοκράτες, το επιβεβαιώνει και η φετινή έρευνα της Piper Jaffray. Άλλη μια χρονιά το iPhone είναι στην κορυφή της λίστας με τα πιο επιθυμητά δώρα ενόψει των Χριστουγέννων.

Γιατί το iPhone δεν είναι απλά το τηλέφωνο που άλλαξε τον κόσμο. Που όρισε και συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις στην εποχή της διασύνδεσης «παντού και πάντα». Είναι η υλοποίηση-πραγμάτωση της επιθυμίας των ανθρώπων της Apple να προσφέρουν στον κόσμο τη συσκευή που χρειαζόμαστε για να είμαστε σε διαρκή επαφή με το ψηφιακό σύμπαν. 

Γιατί το iPhone είναι η συσκευή που θες για να καταναλώσεις αφειδώς και να δημιουργήσεις με ξεχωριστό τρόπο περιεχόμενο, όπως η υπέροχη φωτογραφική αποτύπωση όλων των μοναδικών στιγμών της ζωής σου. Το θες για να επικοινωνείς, να ενημερώνεσαι, να διασκεδάζεις, να κάνεις τις ηλεκτρονικές αγορές και πληρωμές σου… Ταχύτατα, με ασφάλεια και απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία χρήσης που μόνο το iOS, το κορυφαίο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές, μπορεί να σου προσφέρει.

Το θες για τον εξαιρετικό σχεδιασμό του και την αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής τους. Το θες γιατί είναι το iPhone και ξέρεις ότι είναι το δώρο που μας κάνει όλους να πετάμε τη σκούφια μας από χαρά.

Δες τον οδηγό δώρων που φτιάξαμε για να σου δώσουμε ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα εδώ.