Apple Watch Accessories | iSquare

Apple Watch Accessories

Άλλαξε το λουράκι σου. Άλλαξε το look σου.


Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από λουράκια και μπρασελέ τα οποία κατασκευάζονται από διάφορα υλικά και μπορείς να τα αλλάζεις όποτε θέλεις και να αλλάζεις την εμφάνιση του Apple Watch σου.
Sport Band.
Το Sport Band κατασκευάζεται από φθοροελαστομερές υψηλών επιδόσεων, κάνοντάς το ανθεκτικό και ισχυρό, αλλά απίστευτα μαλακό. Το ομαλό, πυκνό υλικό τυλίγεται κομψά γύρω από τον καρπό σου και έχει απαλή αίσθηση στο δέρμα. Το καινοτόμο κλείσιμο που κρύβει την καρφίτσα κρατάει σταθερά και κομψά το λουράκι στη θέση του. 38 mm: τα λουράκια ταιριάζουν σε καρπούς 130–200 mm. 42 mm: τα λουράκια ταιριάζουν σε καρπούς 140–210 mm.

Milanese Loop.
Μια σύγχρονη απόδοση ενός σχεδίου που αναπτύχθηκε στο Μιλάνο στο τέλος του 19ου αιώνα. Κατασκευασμένο με ειδικά ιταλικά μηχανήματα, το απαλό πλέγμα από ανοξείδωτο ατσάλι τυλίγεται ομαλά γύρω από τον καρπό σου. Και επειδή είναι μαγνητικό, το Milanese Loop ασφαλίζει με κομψό τρόπο και προσαρμόζεται στο μέγεθος που επιθυμείς. 38 mm: το λουράκι ταιριάζει σε καρπούς 130– 180 mm. 42 mm: το λουράκι ταιριάζει σε καρπούς 150– 200 mm.

Classic Buckle
Αυτή η παραδοσιακή σχεδίαση ενημερώθηκε με δέρμα νέας διαλογής για μια όμορφη επίστρωση που παλιώνει με φυσικό τρόπο. Η αντίθεση της εσωτερικής επένδυσης χαρίζει μια δραματική εμφάνιση δύο τόνων, ενώ οι λεπτομέρειες της χάραξης στις άκρες προσφέρουν καθαρή γεωμετρία. 38 mm: το λουράκι ταιριάζει σε καρπούς 125–200 mm. 42 mm: το λουράκι ταιριάζει σε καρπούς 145–215 mm.
Modern Buckle
Ένα μικρό γαλλικό βυρσοδεψείο παράγει το μαλακό δέρμα Granada για αυτό το κομψό λουράκι. Αυτό που μοιάζει με ένα συμπαγές κούμπωμα είναι στην πραγματικότητα ένα μαγνητικό κούμπωμα δύο μερών, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με απίστευτα απλό τρόπο. Υπάρχει επίσης ένα εσωτερικό στρώμα πλέξης Vectran που το κάνει ισχυρό και ανθεκτικό στο τέντωμα. Είναι το ίδιο υλικό που χρησιμοποίησε η NASA για να κατασκευάσει τους αερόσακους προσγείωσης του διαστημόπλοιου Mars Rover. 38 mm: το μικρό λουράκι ταιριάζει σε καρπούς 135–150 mm, το μεσαίο λουράκι ταιριάζει σε καρπούς 145–165 mm και το μεγάλο λουράκι ταιριάζει σε καρπούς 160–180 mm

Leather Loop
Αυτό το λουράκι κατασκευάζεται από χειροποίητο δέρμα Βενετίας στο Arzignano της Ιταλίας. Με παράδοση πέντε γενεών, το βυρσοδεψείο έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας μόδας. Οι μαγνήτες βρίσκονται κρυμμένοι μέσα στο δέρμα για λεπτή εμφάνιση και τέλεια εφαρμογή. 42 mm: το μεσαίο λουράκι ταιριάζει σε καρπούς 150–185 mm, το μεγάλο λουράκι ταιριάζει σε καρπούς 180–210 mm.

Link Bracelet
Το Link Bracelet κατασκευάζεται από το ίδιο κράμα ανοξείδωτου ατσαλιού που χρησιμοποιεί η κάσα του Apple Watch και διαθέτει περισσότερα από 100 μέρη. Η μηχανική κατεργασία είναι τόσο ακριβής που χρειάζονται σχεδόν εννέα ώρες για να κοπούν οι σύνδεσμοι για ένα μπρασελέ. Αυτό οφείλεται, εν μέρει, στο ότι οι σύνδεσμοι δεν έχουν όλοι το ίδιο μέγεθος, αλλά το πλάτος τους διαφέρει ελαφρώς. Το ειδικό κούμπωμα πεταλούδας διπλώνει με όμορφο τρόπο στο εσωτερικό του μπρασελέ, χαρίζοντάς του ένα λεπτό προφίλ. Και μπορείς εύκολα να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις συνδέσμους χωρίς να χρειάζεσαι ειδικά εργαλεία. 38 mm: το λουράκι ταιριάζει σε καρπούς 135–195 mm. 42 mm: το λουράκι ταιριάζει σε καρπούς 140–205 mm.
Μαγνητικό καλώδιο φόρτισης Apple Watch
Είναι απίστευτα εύκολο να φορτίσεις το Apple Watch σου με μια λύση της Apple που συνδυάζει την τεχνολογία MagSafe και την επαγωγική φόρτιση. Είναι ένα πλήρως σφραγισμένο σύστημα, χωρίς καμία εκτεθειμένη επαφή. Και δεν απαιτεί ακριβή ευθυγράμμιση. Απλώς κρατάς τη σύνδεση που βρίσκεται κοντά στην πίσω πλευρά του ρολογιού, στο σημείο που οι μαγνήτες θα τραβήξουν το ρολόι και θα το συγκρατήσουν αυτόματα στη θέση του.

Μαγνητική βάση φόρτισης Apple Watch
Με τη μαγνητική βάση φόρτισης Apple Watch, μπορείς να φορτίζεις το Apple Watch σε οριζόντια θέση με το λουράκι ανοιχτό ή σε πλάγια θέση. Όταν βρίσκεται στη βάση σε πλάγια θέση, το ρολόι μεταβαίνει αυτόματα σε νυχτερινή λειτουργία για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως ξυπνητήρι. Η μαγνητική βάση φόρτισης Apple Watch χρησιμοποιεί την ίδια σύνδεση επαγωγικής φόρτισης που παρέχεται με το Apple Watch. Είναι κατάλληλη για τη φόρτιση των μοντέλων 38 mm και 42 mm. Συνδέεται μέσω του καλωδίου Lightning σε USB και του τροφοδοτικού USB 5W της Apple.