AirPods | iSquare

Ασύρματα. Βολικά. Μαγικά.

Βγάλε τα Airpods από το κουτί τους και είναι έτοιμα για χρήση σε όλες τις συσκευές σου. Φόρεσέ τα και συνδέονται αυτόματα. Μίλησέ τους. Η φωνή σου ακούγεται καθαρά. Καλωσόρισε τα AirPods. Προηγμένη τεχνολογία και σχεδιαστική καινοτομία μαζί, όπως ποτέ πριν. Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό.Ασύρματα ακουστικά. Επιτέλους χωρίς καλώδια.

Χτύπησε ελαφρά για να ανοίξουν και τα AirPods είναι έτοιμα και πάντα συνδεδεμένα1. Είναι τόσο απλά στη χρήση.
“Νιώθουν” πότε τα φοράς στα αυτιά σου και κάνουν παύση όταν τα βγάζεις.
Και η εμπειρία ήχου είναι το ίδιο εξαιρετική με το iPhone, το Apple Watch, το iPad ή τον Mac σου.Μίλα στη Siri.

Μίλα αγγλικά στην αγαπημένη σου βοηθό.
Χτύπα δύο φορές απαλά το ένα ακουστικό AirPod για να ενεργοποιήσεις τη Siri, χωρίς να βγάλεις από την τσέπη σου το iPhone2.Τι κάνει εδώ αυτό το chip; Πολλά περισσότερα.

Όλες οι επαναστατικές λειτουργίες των AirPods οφείλονται στο ειδικά σχεδιασμένο Apple chip W1.Παράγει εξαιρετικής απόδοσης ασύρματο ήχο και ποιότητα σύνδεσης, ενώ διαχειρίζεται τόσο ‘σοφά’ τη μπαταρία, που μπορείς να ακούς για 5 ώρες με μία μόνο φόρτιση3. Πρωτάκουστο για μια τόσο μικρή σε μέγεθος συσκευή.

Ξέρει πότε μιλάς.Ένα επιταχυνσιόμετρο φωνής αναγνωρίζει πότε μιλάς και συνεργάζεται με ένα ζεύγος μικροφώνων τεχνολογίας κατεύθυνσης δέσμης, ώστε να φιλτράρει τους εξωτερικούς ήχους και να εστιάζει στον ήχο της φωνής. Ξέρει πότε ακούς. Οπτικοί αισθητήρες και επιταχυνσιόμετρα κίνησης συνεργάζονται με το chip W1 ώστε να ελέγχουν αυτόματα τον ήχο και τo μικρόφωνo, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς το ένα ή και τα δύο AirPods. Κι ακόμα, ενεργοποιούν τα AirPods τη στιγμή που έρχονται σε επαφή με τα αφτιά σας.


Ισχυρή μπαταρία που διαρκεί 24 ώρες.

Τα AirPods χαρίζουν έναν επαγγελματικού επιπέδου4 ήχο διάρκειας 5 ωρών με μία μόνο φόρτιση. Και είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να σε ακολουθούν παντού, χάρη στη θήκη φόρτισης που προσφέρει τη δυνατότητα πολλαπλών φορτίσεων για πάνω από 24 ώρες χρήσης5. Χρειάζεσαι γρήγορη φόρτιση; Τοποθέτησε τα AirPods για 15 λεπτά στη θήκη φόρτισης και θα έχεις 3 ώρες αυτονομίας6. Για να ελέγξεις το επίπεδο της μπαταρίας, απλά κράτα τα AirPods δίπλα στο iPhone σου ή ρώτα τη Siri “How’s the battery on my AirPods?”

Περισσότερες από 24 ώρες διάρκειας μπαταρίας. Έως 5 ώρες αυτονομίας με μία μόνο φόρτιση. 15 λεπτά φόρτισης αρκούν για 3 ώρες αυτονομίας.

Ξεκάθαρα ανώτερος ήχος.

Είναι υπέροχο να ακούς μουσική, ταινίες και πολλά περισσότερα στα ακουστικά σου. Τα AirPods σου εξασφαλίζουν πλούσιο και υψηλής ποιότητας ήχο AAC (advanced audio coding). Κι όταν θες να μιλήσεις, τα διπλά μικρόφωνα τεχνολογίας διαμόρφωσης δέσμης, φιλτράρουν τους εξωτερικούς ήχους, ώστε να ακούγεσαι καθαρά σε μια κλήση ή όταν μιλάς στη Siri.Αυτόματη ρύθμιση. Πανεύκολη εναλλαγή.

Τα AirPods συνδέονται αυτόματα με όλες τις Apple συσκευές σου. Συνδέονται ταυτόχρονα στο iPhone και στο Apple Watch σου και ο ήχος εναλλάσσεται στη στιγμή ανάμεσα στις δύο συσκευές. Θες να ακούσεις κάτι στον Mac ή στο iPad σου; Απλά επιλέγεις να ακούσεις τον ήχο αυτών των συσκευών στα AirPods σου1.

1. Απαιτείται λογαριασμός iCloud και λειτουργικό macOS Sierra, iOS 10 ή watchOS 3.
2. H υπηρεσία Siri δεν είναι διαθέσιμη στα ελληνικά και οι λειτουργίες ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή. Απαιτείται σύνδεση internet ή/ και πρόγραμμα δεδομένων.
3. Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν από την Apple τον Αύγουστο του 2016 χρησιμοποιώντα μη τελικό προϊόν AirPods και μη τελικό λογισμικό. Η λίστα τραγουδιών αποτελούνταν από 358 μοναδικά τραγούδια αγορασμένα από το iTunes Store (256-Kbps κωδικοποίησης AAC). H ένταση ήταν ρυθμισμένη στο 50%. Η απόδοση μετρήθηκε μέχρι την πλήρη αποφόρτιση των AirPods κατά την αναπαραγωγή μουσικής ως την παύση. Η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με τη χρήση και τη διαμόρφωση.
4. Σε σύγκριση με άλλα ασύρματα ακουστικά.
5. Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν από την Apple τον Αύγουστο του 2016 με χρήση συσκευών και λογισμικού AirPods πριν από την κυκλοφορία τους στην αγορά, σε συνδυασμό με συσκευές iPhone 7 και αντίστοιχου λογισμικού πριν από την κυκλοφορία τους στην αγορά. Η λίστα αναπαραγωγής περιείχε 358 διαφορετικά κομμάτια μουσικής που είχαν αγοραστεί από το iTunes Store (κωδικοποίηση AAC 256 Kbps). Η ένταση του ήχου ήταν ρυθμισμένη στο 50%. Τα AirPods που δοκιμάστηκαν έπαιζαν ήχο μέχρι να αδειάσει η μπαταρία και μέχρι να διακοπεί η αναπαραγωγή ήχου στο ένα από τα δύο. Τα AirPods που έμεναν από μπαταρία φορτίζονταν για 30 λεπτά και η αναπαραγωγή ήχου συνεχιζόταν μέχρι να σταματήσει ξανά το ένα από τα δύο. Αυτός ο κύκλος επαναλαμβανόταν μέχρι να εξαντληθεί πλήρως η μπαταρία των AirPods και της θήκης φόρτισης. Η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας εξαρτάται από τις ρυθμίσεις της συσκευής, τη χρήση και άλλους παράγοντες.
6. Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν από την Apple τον Αύγουστο του 2016 με χρήση συσκευών και λογισμικού AirPods πριν από την κυκλοφορία τους στην αγορά, σε συνδυασμό με συσκευές iPhone 7 και αντίστοιχου λογισμικού πριν από την κυκλοφορία τους στην αγορά. Η λίστα αναπαραγωγής περιείχε 358 διαφορετικά κομμάτια μουσικής, που είχαν αγοραστεί από το iTunes Store (κωδικοποίηση AAC 256 Kbps). Η ένταση του ήχου ήταν ρυθμισμένη στο 50%. Η δοκιμή φόρτισης 15 λεπτών έγινε με AirPods με άδεια μπαταρία που φορτίζονταν για 15 λεπτά και μετά έπαιζαν ήχο μέχρι που σταματούσε το ένα από τα δύο. Η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας εξαρτάται από τις ρυθμίσεις της συσκευής, τη χρήση και άλλους παράγοντες.