iUpgrade | iSquare

Νέο iPhone τώρα.
Νέο iPhone κάθε χρόνο.

To πρόγραμμα iUpgrade ισχύει αποκλειστικά για αγορές μέσω πιστωτικών καρτών Alpha Bank και αποκλειστικά από τα καταστήματα των παρακάτω Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Apple:

logos

Πλησιέστερο κατάστημα
δικτύου συνεργατών

button

Επωφελήσου αποκλειστικά
με τις πιστωτικές κάρτες Alpha Bank

button

Όροι Συμμετοχής
στο Πρόγραμμα

button

Όροι & Προϋποθέσεις
Ασφάλισης

button

Έκδοση Πιστοποιητικού
Ασφάλισης


buttonΠοτέ δεν ήταν πιο εύκολο να αποκτήσεις το νέο iPhone.

Με το Πρόγραμμα iUpgrade δεν χρειάζεται να περιμένεις την ανανέωση του συμβολαίου σου για να αποκτήσεις το νέο iPhone. Στην επέτειο, ένα χρόνο από την αρχική αγορά μπορείς να έχεις το νεότερο μοντέλο iPhone ανανεώνοντας απλά το πρόγραμμα στο κατάστημα.

iPhone 7


Χαμηλή μηνιαία δόση

Χαμηλή μηνιαία δόση iPhone X
Χαμηλή μηνιαία δόση iPhone 8
Χαμηλή μηνιαία δόση iPhone 8 Plus

Τα παραδείγματα βασίζονται σε ισχύουσες τιμές λιανικής 28/10/2017. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση.


Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να αποκτήσεις το νέο iPhone.

Σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό οργανισμό Generalli Hellas, το ασφαλιστικό πακέτο αξίας 39€ ή 59€ αντίστοιχα για το iPhone X* περιλαμβάνει κάλυψη από:

✓ Ζημιά από θραύση οθόνης.
Επισκευή της συσκευής σου εφόσον αυτό είναι εφικτό ή αντικατάσταση συσκευής. Στην περίπτωση της αντικατάστασης iPhone υπάρχει συμμετοχή σου με 99€ ή 149€ για το iPhone X.
✓ Καταστροφή ή βλάβη από φωτιά.
✓ Απώλεια λόγω κλοπής ή ληστείας.
✓ Βλάβη από υγρό.

 

*Η διάρκεια της ασφάλειας ισχύει για ένα έτος και καλύπτει ένα ατύχημα, με επισκευή στα εξουσιοδοτημένα κέντρα service της Apple InfoQuest Technologies (Αλεξάνδρου Παντού 27, Καλλιθέα και Λεωφ. Κηφισού 125-127, Άγιος Ιωάννης Ρέντης) και iStorm (Εμπορικό Κέντρο “Πλατεία” Τσιμισκή 43, Θεσσαλονίκη). Σε περίπτωση 2ου ατυχήματος στο έτος η επισκευή πρέπει να γίνει μόνο σε εξουσιοδοτημένο service.


Μπες στο Πρόγραμμα με 3 απλά βήματαΜπες στο Πρόγραμμα με 3 απλά βήματα


Μπες στο Πρόγραμμα με 3 απλά βήματα

Ας υποθέσουμε ότι αποκτάς σήμερα το iPhone 8 64GB αξίας 859€ και μετά από 12 μήνες στη συμπλήρωση της επετείου αναβαθμίζεις στο νέο μοντέλο iPhone ίσης αξίας 859€ που θα έχει κυκλοφορήσει

Μπες στο Πρόγραμμα με 3 απλά βήματα

Στην αναβάθμιση η όποια διαφορά από την τιμή προσφοράς του μεταχειρισμένου σου iPhone (υπολογίζοντας υποθετική αξία 300€) θα προστεθεί στη νέα σύμβαση 24 μηνών. Η νέα σύμβαση χρηματοδότησης θα έχει μηνιαία δόση 41,19€ και η νέα ασφάλεια εξοφλείται με 39€ εφάπαξ.


Συχνές ΕρωτήσειςΤι κερδίζω μπαίνοντας στο πρόγραμμα iUpgrade;
Αποκτάς σήμερα το νέο iPhone μέσω του προγράμματος iUpgrade με χαμηλές άτοκες μηνιαίες δόσεις. Κάθε χρόνο, με την κυκλοφορία του νέου μοντέλου και την συμπλήρωση ενός έτους (επέτειος) από την αρχική αγορά, δίνεις πίσω το παλιό σου iPhone, σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας που το έχεις αγοράσει, και φεύγεις με τo νέο iPhone, απλά ανανεώνοντας το πρόγραμμα iUpgrade.


Ποιες αλυσίδες καταστημάτων συμμετέχουν στο πρόγραμμα; 
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι αλυσίδες των εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών: iStorm, Κωτσόβολος, MediaMarkt, Πλαίσιο και Public
Επισκέψου όποιο κατάστημα από τις παραπάνω αλυσίδες λιανικής σε εξυπηρετεί και μπες τώρα στο iUpgrade.
 

Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου πριν επισκεφθώ ένα κατάστημα;
Μια πιστωτική κάρτα Alpha Bank και την ταυτότητα ή το διαβατήριό σου.

Σε ποια μοντέλα iPhone αφορά το πρόγραμμα iUpgrade; 
Το iUpgrade αφορά αποκλειστικά στα νεότερα μοντέλα iPhone. Τη δεδομένη στιγμή (Απρίλιος 2018) είναι τα iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus.

Πότε και πού μπορώ να κάνω αναβάθμιση συσκευής; 
Η αναβάθμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί με επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα της ίδιας αλυσίδας από την οποία έγινε η αρχική αγορά, με την συμπλήρωση 12 μηνών από την αρχική αγορά και με μέγιστο χρονικό περιθώριο 30 ημερών από την συμπλήρωση ενός έτους.  Παράδειγμα: Αν η αγορά έγινε στις 29/09/2017 τότε η αναβάθμιση σε νέα συσκευή μπορεί να γίνει από 29/09/2018 μέχρι 29/10/2018.

Μπορώ αν θέλω να αποχωρήσω από το πρόγραμμα;
Αν δε θες να εξασκήσεις το δικαίωμα της αναβάθμισης σε νέα συσκευή στο 12μηνο δεν υπάρχει καμία επιπλέον υποχρέωση πέρα από την εξόφληση των 24 δόσεων της αρχικής αγοράς.

Το κόστος των 39€ (ή 59€) για την ασφάλεια μπορώ να το εξοφλήσω σε 24 άτοκες δόσεις ή πρέπει να το καταβάλω εφάπαξ; 
Το κόστος της ασφάλειας πρέπει να εξοφλείται εφάπαξ.

Μπορώ να αλλάξω αλυσίδα εξουσιοδοτημένου μεταπωλητή στην αναβάθμιση;
Η αναβάθμιση πρέπει να γίνει στην ίδια αλυσίδα εξουσιοδοτημένου μεταπωλητή από την οποία έγινε η αρχική αγορά.

Αν αποφασίσω να αναβαθμίσω το iPhone μου στην επέτειο με το νέο μοντέλο και αν υποθέσουμε ότι θα είναι ίσης αξίας, η δόση μου θα παραμείνει ίδια;
Η δόση δεν θα παραμείνει ίδια, αλλά θα αυξηθεί αναλογικά. Δες το παραπάνω σχεδιάγραμμα με το σχετικό σενάριο.

Η τιμή που θα επωφεληθώ για την μεταχειρισμένη μου συσκευή κατά την αναβάθμιση θα είναι προκαθορισμένη ή θα μεταβάλλεται; 
Την στιγμή της αγοράς γνωστοποιείται η ελάχιστη εγγυημένη αξία για τo μεταχειρισμένo iPhone που θα ισχύει μετά από ένα έτος (από την ημερομηνία της επετείου) και η οποία θα παραμένει σταθερή για όλο το χρονικό περιθώριο του ενός μήνα για την εξάσκηση του δικαιώματος. Αν η τρέχουσα αξία όπως διαμορφώνεται στην πλατφόρμα του καταστήματος τη δεδομένη στιγμή της αναβάθμισης ξεπερνά την ελάχιστα εγγυημένη αξία τότε θα επωφεληθείς από την τρέχουσα αξία.

Χρειάζεται να έχω ή να κάνω συμβόλαιο με κάποιο συγκεκριμένο πάροχο;
Όχι δεν απαιτείται κάτι τέτοιο. Το πρόγραμμα iUpgrade δεν απαιτεί σύνδεση ή συμβόλαιο με οποιονδήποτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Μπορώ να επιλέξω κατά την αναβάθμιση άλλο μοντέλο, άλλο χρώμα ή άλλης χωρητικότητας iPhone;
Μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε μοντέλο, χρώμα και χωρητικότητα από τα νεότερα μοντέλα iPhone (αναφέρονται αναλυτικά παραπάνω). Θα ενημερώνεσαι για τα διαθέσιμα μοντέλα τόσο από το κατάστημα όσο και από το web site της iSquare.

Μπορώ να εξοφλήσω το υπόλοιπο των δόσεων του προγράμματος νωρίτερα από την λήξη του; 
Όχι, δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα στο πρόγραμμα.

Τι θα συμβεί αν αποφασίσω να μην αναβαθμίσω κατά την επέτειο του προγράμματος; 
Δεν έχεις καμία υποχρέωση για αναβάθμιση. Απλά συνεχίζεις με την εξόφληση των 24 δόσεων.

Η αναβάθμιση θα μπορεί να γίνει μόνο κατά την επέτειο του προγράμματος ή όποια στιγμή αποφασίσω; 
Η αναβάθμιση μπορεί να γίνει μόνο με τη συμπλήρωση ενός έτους από την αγορά και το αργότερο έναν μήνα μετά. Παράδειγμα: Αν η αγορά έγινε στις 29/09/2017 τότε η αναβάθμιση σε νέα συσκευή μπορεί να γίνει από 29/09/2018 μέχρι 29/10/2018.

Είναι υποχρεωτική η αγορά ασφαλιστικού πακέτου εκ νέου τη στιγμή της αναβάθμισης;
Ναι, κατά την αναβάθμιση σε νέο iPhone είναι υποχρεωτική η εκ νέου αγορά του ετήσιου πακέτου ασφαλιστικής κάλυψης του προγράμματος.

Το Πρόγραμμα ισχύει και για online αγορές;
Όχι. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτεί την επίσκεψή σου σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα.