Τα BeatsX είναι τα νέα ασύρματα ακουστικά που σου προσφέρουν αυθεντικό ήχο, σαν να είσαι μέσα στο στούντιο ηχογράφησης. Αποτελούν το καλύτερο αξεσουάρ που θες να φοράς και να έχεις πάντα μαζί σου, είτε τρέχεις στο γυμναστήριο, είτε κάνεις την αγαπημένη σου διαδρομή, μέσα ή έξω από την πόλη, είτε ανοίγεις το βήμα σου για να προλάβεις το τρένο που μόλις φτάνει στον σταθμό μαζί με σένα.

Ακόμα καλύτερα, αν έχεις iPhone, τα νέα μοντέλα ακουστικών Beats συνδέονται τόσο εύκολα και γρήγορα που δεν έχεις λόγο να προβληματίζεσαι, ψάχνοντας για τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Το μυστικό κρύβεται στο ειδικό W1 chip της Apple, το οποίο σχεδιάστηκε για να απλοποιεί τη διαδικασία σύνδεσης μέσω Bluetooth και να μεγιστοποιεί τη διάρκεια απόδοσης της μπαταρίας. Έτσι, ο συγχρονισμός με το iPhone 7 είναι μια απλή διαδικασία λίγων δευτερολέπτων, χωρίς να χρειάζεται καν να μπεις στο μενού ρυθμίσεων του iOS.

Τα ολοκαίνουρια BeatsX συγκεντρώνουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, συν την εξαιρετική άνεση και σταθερότητα που θες από ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά, ειδικά όταν τα φοράς και κινείσαι γρήγορα.

Ελαφριά, κομψά και συμπαγή, τα BeatsX χωράνε σε κάθε τσέπη. Φοριούνται γύρω από τον λαιμό χωρίς να εμποδίζουν την οποιαδήποτε κίνηση. Επιπλέον, τα ακουστικά κουμπώνουν μαγνητικά μεταξύ τους όταν δεν τα φοράς, προσφέροντας μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων. Στα συν, η ιδιαίτερα πρακτική και καλαίσθητη θήκη από σιλικόνη.

Το ενσωματωμένο ρυθμιστικό RemoteTalk σου επιτρέπει να αυξάνεις και να μειώνεις την ένταση του ήχου, να αλλάζεις τραγούδια και να διαχειρίζεσαι τις τηλεφωνικές κλήσεις ή να ενεργοποιείς τη Siri στις iOS συσκευές.

Η αυτονομία των BeatsX φτάνει τις 8 ώρες. Παράλληλα, χάρη στη Fast Fuel τεχνολογία μέσω της Lightning θύρας σύνδεσης, αρκούν μόλις 5 λεπτά φόρτισης για 2 ώρες λειτουργίας.

Και βέβαια, όταν αναφέρεσαι σε κάθε ζευγάρι ακουστικά Beats δε μπορείς να παραλείψεις τη φημισμένη τους απόδοση, με τον χαρακτηριστικά πλούσιο και γεμάτο ήχο. Γιατί τελικά εκεί κρίνονται όλα. Αυτό είναι που ζητάς και θες προκειμένου να απολαύσεις τη μουσική που σου αρέσει!