Apple Watch Series 1 | iSquare

Apple Watch Series 1

Το ρολόι επαναπροσδιορίστηκε.


Το Apple Watch παρέχει σημαντικές πληροφορίες όταν και όπου τις χρειάζεσαι. Σε βοηθά να πραγματοποιείς εύκολα τις καθημερινές σου εργασίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορείς να λάβεις γνωστοποιήσεις και να απαντήσεις σε αυτές, στη στιγμή. Παρακολούθησε την καθημερινή σου δραστηριότητα. Μη χάσεις ποτέ την κάρτα επιβίβασής σου.
Με το Apple Watch, λαμβάνεις σημαντικές πληροφορίες και εκτελείς απαραίτητες λειτουργίες με ένα απλό γύρισμα του καρπού σου. Αμέσως σε φέρνει σε επαφή με τους ανθρώπους και τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Κι όλα αυτά ενώ σου παρέχει παράλληλα την ώρα, με ακρίβεια. Ναι, αυτό είναι ένα ρολόι. Αλλά διαφορετικό απ’ ότι έχεις ποτέ φανταστεί.
Γνωστοποιήσεις. Όταν έρχονται, τις νιώθεις..
Επειδή το Apple Watch βρίσκεται στον καρπό σου, θα νιώσεις ένα απαλό tap, τη στιγμή που θα λάβεις μια γνωστοποίηση. Έτσι, μπορείς να δέχεσαι τις ίδιες γνωστοποιήσεις που δέχεσαι και στο iPhone σου ή μόνο αυτές που σε ενδιαφέρουν περισσότερο να τις βλέπεις πιο άμεσα και εύκολα.

Μηνύματα, κλήσεις, και e-mails. Σχεδιασμένα για τον καρπό σου.
Οι τρόποι που μπορείς να επικοινωνείς με το iPhone σου είναι ακόμα πιο άμεσοι με το Apple Watch. Για να διαβάσεις ένα μήνυμα ή e-mail, απλά σηκώνεις τον καρπό σου. Στη συνέχεια απαντάς άμεσα, είτε υπαγορεύοντας, είτε επιλέγοντας μια προκαθορισμένη ή προσαρμοσμένη απάντηση. Μπορείς να κάνεις μια γρήγορη τηλεφωνική κλήση χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο. Ή για μεγαλύτερες συζητήσεις, να μεταφέρεις την κλήση στο iPhone σου.

Οι άνθρωποι που νοιάζεσαι είναι πιο κοντά σου από ποτέ.
Πάτησε το πλαϊνό κουμπί για να αποκτήσεις πρόσβαση στους Φίλους, όπου θα δεις thumbnails των ανθρώπων που έχεις περισσότερη επαφή. Μπορείς να έχεις πολλαπλές οθόνες με τους φίλους σου. Κάθε μία μπορεί να χωρέσει μέχρι και 12 επαφές, και μπορείς να προσθέσεις τους φίλους σου απευθείας από το ρολόι σου.
Ένας πιο έξυπνος τρόπος για να “δούμε” την υγεία και το fitness.
Fitness δεν είναι μόνο το τρέξιμο, η ποδηλασία ή το γυμναστήριο. Είναι επίσης το να είσαι ενεργός/ή όλη την ημέρα.(1) Έτσι, το Apple Watch μετρά όλους τους τρόπους που κινείσαι, όπως το περπάτημα με το σκύλο, το ανεβοκατέβασμα στις σκάλες, ή το παιχνίδι με τα παιδιά σου. Παρακολουθεί επίσης όταν σηκώνεσαι όρθιος/α και σε ενθαρρύνει να συνεχίσεις να το κάνεις. Επειδή όλα μετρούν και όλα συμβάλλουν.

Workout app. Πιο αναλυτική μέτρηση όταν τη χρειάζεσαι περισσότερο.
Κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, η εφαρμογή δείχνει στατιστικά σε πραγματικό χρόνο, όπως την απόσταση, τις θερμίδες, το ρυθμό και την ταχύτητα για τις πιο δημοφιλείς εσωτερικές και υπαίθριες δραστηριότητες. Και δεδομένου ότι το Apple Watch είναι ανθεκτικό στο νερό, δεν θα ανησυχείς για το αν θα πάει ιδρώτας πάνω του ούτε όταν θα γυμνάζεσαι στη βροχή.(2) Απλά επίλεξε το είδος της προπόνησης που θα ήθελες να κάνεις και το Apple Watch ενεργοποιεί τους κατάλληλους αισθητήρες. Μπορείς να έχεις μια λεπτομερή σύνοψη όταν τελειώσεις και η προπόνησή σου προστίθεται στις ημερήσιες μετρήσεις.
Αλουμίνιο εξαιρετικά ελαφρύ.
Η Apple δημιούργησε ένα κράμα αλουμινίου της σειράς 7000 που είναι 60 τοις εκατό πιο ισχυρό από ό,τι τα πρότυπα κράματα, που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικά αλλά και όμορφα. Ωστόσο, είναι πολύ ελαφρύ, καθιστώντας το ιδανικό για έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής. Είναι επίσης, εξαιρετικά αμιγές, με ομοιόμορφη, όμορφη εμφάνιση, κάτι που είναι δύσκολο να επιτευχθεί με τα παραδοσιακά κράματα αλουμινίου. Το Apple Watch Sport διαθέτει κάσες ρολογιού από ανοδιωμένο αλουμίνιο με ασημί, διαστημικό γκρι, χρυσό ή ροζ χρυσό φινίρισμα, και διατίθενται σε δύο μεγέθη, 38 mm και 42 mm.

Ion-X γυαλί. Ενισχυμένο σε μοριακό επίπεδο.
Για να γίνουν τα μοντέλα της συλλογής Sport όσο το δυνατόν πιο ελαφριά, η Apple χρησιμοποίησε αργιλοπυριτικό γυαλί - το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται στα παράθυρα των διαστημικών λεωφορείων και των τρένων υψηλής ταχύτητας. Είναι εμπλουτισμένο σε μοριακό επίπεδο μέσω ανταλλαγής ιόντων, έχοντας αντικαταστήσει τα μικρότερα ιόντα από μεγαλύτερα για να δημιουργηθεί ένα επιφανειακό στρώμα πολύ πιο σκληρό από ό,τι το κοινό γυαλί.

* (1) Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν από την Apple τον Μάρτιο του 2015 χρησιμοποιώντας Apple Watch & λογισμικό προ της παραγωγής, ζευγοποιημένα με iPhone με λογισμικό προ της παραγωγής. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση και τη διαμόρφωση. Τα πραγματικά αποτελέσματα διαφέρουν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις σελίδες www.apple.com/batteries και www.apple.com/watch/battery.html  (2) Το Apple Watch είναι ανθεκτικό στο πιτσίλισμα  και στο νερό, αλλά δεν είναι αδιάβροχο. Μπορείς για παράδειγμα να το φορέσεις και να το χρησιμοποιήσεις ενώ γυμνάζεσαι, ενώ είσαι στη βροχή, και ενώ πλένεις τα χέρια σου, αλλά δεν συνιστάται να το βυθίζεις. Το Apple Watch έχει βαθμολογία αντοχής στο νερό των IPX7 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529. Τα δερμάτινα λουράκια δεν είναι ανθεκτικά στο νερό.

Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να αλλάξουν ενώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις περιοχές ή γλώσσες. Απαιτεί iPhone 5 ή νεότερη έκδοση.